Webdesign en ontwikkeling

Onze websites voldoen aan de meest moderne criteria om het jou en de bezoeker van je website zo aangenaam mogelijk te maken. 

 

Flexibele inhoud

Door gebruik te maken van een contentbeheerssysteem moet je je niet bezig houden met programmeren om nieuwe pagina's toe te voegen

 

Geversioneerde inhoud

Je kan inhoud schrijven en kijken hoe deze bevalt. Van zodra je wenst, kan je terugdraaien naar een vorige versie.

 

Afbeeldingen, video's, en een Media bibliotheek

De website die wij voor jou bouwen heeft alle visuele mogelijkheden met afbeeldingen en videos. Makkelijk te selecteren uit de media bibliotheek.

 

Search Engine Optimization

Ofwel zoekmachine optimalisatie. Alle noodzakelijk modules zijn geinstalleerd om jouw website de beste kansen te geven voor een topscore in de zoekmachines: metatags, xml sitemap, redirects, real-time seo, Google Analytics en Tag manager.

 

Geoptimaliseerd voor mobiel surfen

Met het Bootstrap UI framework zorgen we ervoor dat de website zich vlot aanpast naar het toestel of schermbreedte. Zowel voor de teksten als voor de afbeeldingen.

 

 

Krachtige webformulieren

Met de Webform module halen we alles uit de eenvoudige tot en en met de complexere formulieren. Bouw contactformulieren, enquetes of inschrijvingsformulieren. Het kan allemaal.

Landingspagina die tot de verbeelding spreekt

De landingspagina is de belangrijkste pagina van je website. Wij zorgen ervoor dat deze in het oog springt en de bezoeker aanzet om verder te lezen.

 

Administratie Dashboard

Als eigenaar van de website kan je aan ons vragen om alle inhoud te beheren, maar er is ook een dashboard waar je zelf mee aan de slag kan en los van Webmindz je website met nieuwe teksten of afbeeldingen te voorzien. 

 

Geconfigureerde Rich Text Editor

In het pakket zit altijd een rich text editor. Daardoor lijkt het alsof je gewoon een tekst kan stijlen zoals je dat gewoon bent met Word.

 

 

Meertalige website

Onze website hebben altijd de mogelijkheid om meertalig opgezet te worden.

 

Slideshow

Vaak wordt een website dat tikkeltje aantrekkelijker met een slideshow op een of meerdere pagina's. Uiteraard biedt ons framework die mogelijkheid.

 

Veiligheidsstandaarden en -maatregelen

Alle onderdelen zijn door de immens grote community gescreend op veiligheid. Met ons onderhoudsprogramma zorg je ervoor dat je website ook na oplevering steeds de meest up-to-date en dus veiligste opzet heeft.