Rekruteren via Social Media, hoe ga je te werk?

Onlangs vroeg een bedrijfsleider me advies om geschikt personeel te vinden. Hij had al verschillende pogingen ondernomen, maar zelden vond hij een geschikte kandidaat. Nochtans gaat het om een moderne KMO met een goed gevuld orderboekje met IT-projecten in verschillende sectoren. De personeelsleden zijn zeer tevreden, loyaal en marktconform betaald. De sfeer is er top en de baas organiseert regelmatig een team-event om de groepsfeer te versterken. En toch, een nieuwe collega vinden…het loopt niet altijd zo vlot.

Hoe zit dat in jouw bedrijf? Waar zoek jij nieuwe medewerkers? Is jouw strategie succesvol? Of moet je toch besluiten dat de medewerker waar jij naar op zoek was, de weg naar jouw bedrijf niet gevonden heeft. Dan kan social media jou helpen om jouw match te vinden én te rekruteren. Lees je even mee hoe dat kan?

Canva: Fantastische afbeeldingen maken voor blog of posts

Mooie en aantrekkelijke afbeeldingen zijn heel belangrijk als het gaat om betrokkenheid te verhogen van jouw lezers, vrienden en volgers. Pas wanneer je goed beeldmateriaal gebruikt, zal jouw bezoekers makkelijk een reactie achterlaten of jouw posts verder verdelen in hun netwerk. Maar wat als je zelf geen talent hebt in Photoshop? Dan komt Canva in het vizier!

Contacteer ons

Volg ons

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van hot news over sociale media en webdesign.

Stuur ons een berichtje