Instagram is een van de populairste socialmedia-kanalen van dit moment. Een goede aanvulling voor je contentstrategie! Bij de training Instagram marketing leer je het visuele verhaal van je merk te vertellen. Wanneer en waarom begin je met deze vorm van visuele communicatie? Wat is een sterke Instagram-strategie? En hoe maak je jouw account tot een succes?

Wat leer je tijdens de training Instagram marketing?

Tijdens de training Instagram marketing leer je de ins en outs van Instagram. Je ontdekt hoe je jouw doelgroep vindt, hoe je nieuwe volgers krijgt en hoe je een community opbouwt. Je leert hoe je elke dag voor mooie en relevante Instagram-foto’s zorgt met een heldere beeldstijl, taal en een duidelijke fotofeed en hoe je Instagram stories kunt inzetten. Je analyseert vervolgens hoe je jouw Instagram-gedrag en de resultaten daarvan kunt verbeteren.

Je ontwikkelt je eigen plan voor jouw visuele verhaal op Instagram.  Je bepaalt een heldere doelstelling en je gaat naar huis met je eigen plan. Je kunt direct aan de slag met handvatten voor smartphone-fotografie, beeldbewerking, marketing en nog meer handige tools en apps om Instagrammen makkelijker te maken. Je weet daarnaast hoe je Instagram marketing onderdeel maakt van jouw content- en socialmediastrategie.

Na afloop van de training Instagram marketing:

  • Weet je alles over Instagram: van foto’s, video’s en hashtags tot en met bedrijfsprofielen, statistieken en adverteren.
  • Heb je de strategie bepaald van het visuele verhaal van je merk voor Instagram.
  • Weet je precies het verschil tussen Instagram en Instagram stories, en hoe je beide moet inzetten om een relevante volgersgroep aan je te binden.
  • Ben je in staat om je succes op Instagram te meten en te analyseren.

 

Verticale tabs

Praktisch

Contacteer ons

CAPTCHA
Met deze vraag gaan we na of je een mens bent en geen geautomatiseerde spam. Sorry voor de overlast.

Volg ons

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van hot news over sociale media en webdesign.

Stuur ons een berichtje